Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
Предполагам,Нина, вече знаеш, че се справям някак с цветовете...А защо препочетох графиката? То е един доста добър сюжет за разказ. Може би някога ще го напиша...
Б.