4.03.2015 г., 22:19 ч.

Образът на любовта 

  Поезия
367 0 0

ОБРАЗЪТ НА ЛЮБОВТА

 

Два гълъба бели са тази любов

Два лебеда бели са нейно сърце

Два погледа детски са нейна душа

Две длани човешки са нейната обич.

 

Полунарушена стъпка „амфибрахий”.

 

Гр. София                                               Кирил Апостолов Иванов

31.07.2014 г.                                          11 661 ден от моето раждане

                                                                  

© Кирил Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??