23.09.2006 г., 0:12 ч.

Обсебена 

  Поезия
771 0 3





Обсеби нощите,
обсеби дните ми.
Обсеби мислите
и мечтите ми.

Сънувам те и те желая,
но нямам право да ти го призная.
Сърцето с нов ритъм затуптя.
В душата слънце изгря.
В тялото ми огън гори
и жадувам за твоите ръце, да тръпна до зори.

Виждаш ли какво направи с мен?!?
Подлуди ме и за теб мечтая нощ и ден...

Вече не съм майка, съпруга
не съм аз, а някоя друга
жена вселила се е моето тяло.
Умът, душата, сърцето ми обсебил си изцяло.

© Н Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??