11.08.2010 г., 13:00 ч.

Обсебване 

  Поезия
571 0 7

 

 

Обсебване

Вървя по тротоара
на мислите ти.
Помниш ли.?
Вървя - не мога
да съм спомен.
Знаеш.
И времето е сегашно
(на глагола).
А моето -
винаги.

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??