13.04.2010 г., 22:41 ч.

Обстоятелство за дъжд 

  Поезия
524 0 5


 

Обстоятелство за дъжд


Някъде между редове на свирещо пиано

или между стъпки от бледа балерина

оставам капчици за пътека,

по която можеш да преминеш.

По която...

Може би.

Може би ще се усмихнеш

и ще ми дадеш в две ръце тревога,

с която можеш само да обичаш

и да ме разливаш дъждовно в сърцето.


Или.

Или между илюзия от осакатели спомени.


 

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??