4.11.2022 г., 16:55 ч.

Обява 

  Поезия » Хумористична
208 0 0

Мома куражлийка,
работлива, добра,
мъж търси за сгледа-
миролюбив по душа.
Грижовна и щедра
живее най-скромно,
но си дири дружина,
да е сговорно.
Пийва си всичко..,
но по малко и с кеф.
Издънки не чини.
Тук няма секрет.
Работи в лично стопанство.
Цепи и големи дърва.
И тракторът кара
из гори и поля.
Та, търси си мъж,
да е средно грамотен.
Обичлив, дружелюбен
когато трябва, работен.
Не търси висшист
с очила и кекаво здраве.
Да е с гръд на спортист,
но не и празноглавец.
Не може хич без проблеми.
Не го иска богат.
Не ще да нищи дилеми
с философски инат.
Да общува човешки
и обича с душа
Ще отвърне с любов
и дузина деца.


PS
Аз съм здрава жена
зная как да се трудя
Мързел тук не търпя,
че желание губя
Ето моят адрес:
Грижовна и точна.
С естествен финес.
Без мисъл порочна
и излишен комплекс.

© Валя Сотирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??