15.12.2013 г., 21:10 ч.

Обява: ТЪРСИ СЕ ПРИНЦ 

  Поезия
649 0 3

И като всяка принцеса -
нужда от принц имам.
Нямам фея да ме ориса,
ще трябва сама да намирам.

Висок да е, строен,
може с къдрици.
Умен, чаровен,
един да е - да няма двойници.

Светъл, с омайни очи,
към мене любовно да гледа.
Да гали с нежност мойте коси,
единствена да съм за него.

Ту сериозен, ту забавен,
обуздан или див.
На свойта лъвица ВЕРЕН,
че лошо, ако е лъжлив.

Най-вече интересно да ми е с него,
че ако е скучен, ще бягам далече.
Да иска от сутрин да танцуваме много
и да ме обича лудо, най-вече.

 Искам и всичко в мен да харесва -
от смеха до нелакираните ми нокти.
В замяна ще му давам спорт по обед да гледа
и няма да му натрисам котки.

Луда съм и той трябва
да е луд, да е с мене.
Да трябва лекар да идва
за него през няколко дена.

Да не мисли за нищо друго,
 освен за мен, когато го няма.
И когато работи дори да не гледа
и в най-красивата бизнес дама.

Да ме ухажва всяка вечер,
все едно за първи път ме среща.
Да ми носи цветя всеки ден
и като се прибирам с усмивка да ме посреща.

Любовни стихове за мене да пише,
как и колко мен ме обича,
как липсвам му всеки момент
 да ми се врича и врича.

Търся те аз, мой принце,
пускам тази обява с надежда
до мен да долети някое птиченце
и да каже, че си тръгнал към мене.

© Саня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??