1.08.2016 г., 18:50 ч.

Очакване 

  Поезия
308 0 2

Очакването

е като дъжда -

една сълза

се влюбва в друга

и двете те -

ръка в ръка,

се сливат там,

на юг,

в Мира.

От благодарност

че ги следваме,

изпращат тишина,

в която да размахваме крилете си.

Сълза подир сълза,

едно преливащо очакване.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??