6.04.2008 г., 15:16 ч.

Очарование... 

  Поезия
573 0 1
 

В очите ти виждам душата ти.

В очите ти виждам съдбата си.

В очите ти виждам, че има хора,

които говорят и казват,

и думите значат,

закачат,

докосват.

...

В сърцето си усещам трепет,

в душата си усещам шепот -

на живот,

на Любов,

на желание,

обаяние.

...

Очарование...

© Савина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??