29.09.2020 г., 17:48 ч.

Опит за „нава“ и „танка“ 

  Поезия
177 0 0

По идея

на единия от двамата синове-близнаци

на д-р Гергана Ачева,

работеща в Спешно отделение

на МБАЛ-Пазарджик АД

 

 

очи(те ти) —

звездохранилище

вселенно 

 

............................................

 

звездокра̀дци са

майка ти и баща ти — 

всички звезди са

 

отнели и в очите

ти са ги приютили

 

 

 

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??