7.10.2011 г., 15:13 ч.

Очите ти 

  Поезия » Любовна
1340 0 3

На момичето, което върна усмивката ми!



  Гледам очите ти  и виждам в тях целия свят.
   Виждам в тях и душите ни, наполовина
   потънали в мрак.
  И пак светлина виждам, въпреки лошото време.
  Виждам я - идва от тебе.
  Заспивам с надеждата да те сънувам,
   да те прегърна, да те целувам.
  С теб открих една нова вселена.
  Бяла и чиста, неопетнена.
  Място, където човек сбъдва мечтите си.
  Където вижда, дори затворил очите си.
  Не искам да се събуждам - нека сънят продължи.
  Омагьосан, загубен, гледам очите ти.
  И виждам в тях целия свят.

© Константин Константинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??