16.10.2007 г., 9:05 ч.

Ода за АЗ  

  Поезия
805 0 5
Кой е най-прекрасен на света?
Нека да отгатна - АЗ!
Сила, ум и доброта,
в мойта еднолична власт.

В кралската ми свята личност,
имам много във наличност
красота, финес и чар,
АЗ съм важен господар.

Селяните мръсни, прости,
често каня АЗ на гости.
АЗ съм щедър господар,
бутвам им по някой дар.

Тъй прекрасен съм създаден АЗ!
По-красив от Джони Деп,
по-обичан и от
Дядо Мраз.

Ловки и сръчни са моите ръце,
силно пламтящо е моето сърце,
скромност от моята личнос извира,
всеки във мен своя идол съзира.

Въздъхват по мене жените със глас,
но просто във себе си влюбен съм АЗ.

29. 09. 07

© Никифор Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??