25.08.2013 г., 16:42 ч.

Ода за мобилния интернет 

  Поезия » Хумористична
617 0 4

Ах, как обичам интернета бавен,
тъй дълго да крачи по пътя славен,
съобщения да не изпраща,
човек да кара за главата да се хваща!

Ах, как обичам интернета бавен,
като него няма никой равен,
пуска се и спира, когато си поиска,

трябва много смел да си, за да поемеш с него риска!

Ах, как обичам интернета бавен,
с него и скайпът е тъй плавен,
за youtube пък да не говоря,
че не мога аз да го отворя!

Ах, как обичам интернета бавен,
с флашка нежно в лаптопа ми поставен,
но добре пък че го има,
който иска, да го взима!

© Радостина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много интересно и много вярно :D
  • !
  • Ради,все още българският нет е сред най-добрите в света/поне едно нещо ни е в ред!/Смени си доставчика!!!
  • Напомни ми за мое стихотворение, посветено на спрялата вода, но пък все си мислех, че такива стихове си остават в тетрадката! Е, ето един смел човек!
Предложения
: ??:??