9.11.2005 г., 17:17 ч.

Огледално момиче 

  Поезия
777 0 1

Момиче в огледалото ме гледа

Докосвам се и тя докосва,

Момиче в огледалото се гледа

Спомени текат по стъклото

и бавно прокапват сълзи,

Момиче гледа в огледалото

образ на стара жена,побеляла

по мъдряла.

Момиче в огледалото се гледа

някак познати черти,някак

тези очи…напомнят ми

Момиче в огледалото

стои със затворени очи,

докосва студеното стъкло

побелялата коса остарялото лице

и разпознава себе си..

Момиче в огледалото се гледа…

търси своите образи…

огледално момиче седи

пред  огледало,а зад нея стара жена

със бяла коса се усмихва…

© Нана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздравления и от мен, страхотно е!!!
Предложения
: ??:??