17.01.2007 г., 11:45 ч.

огряна 

  Поезия
767 0 8

Огряна от студено слънце

върху кристала на надеждата,

душата ми, платна опънала,

стои като илюзия

все още непотънала.

© Стела Флорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??