22.10.2005 г., 23:14 ч.

Огън и вода 

  Поезия
878 0 2

Обичам те и страшен огън ме гори
плача с горчиви солени сълзи!
Любовта ми сякаш е греховна,
болката от нея е отровна!

Изричам името ти и мигновен гръм ме поразява,
сънувам лицето ти и всеки миг се изпарява!
Плувам в мътни води и започвам да се давя,
със силата на чувствата си не мога да се справя!

Искам те, искам те по-силно от вчера,
обичам те, обичам те по-силно от утре.....

Ревнувам те даже от ласките, които получаваш от вятъра,
обичам те, както вярващите с благоговение получават на причастие нафора!

© Бобчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно е! Една напълно заслужена 6!
  • Според мен са две стихотворения, първите два куплета - едното и... останалия текст. Това все пак е само мое мнение.
Предложения
: ??:??