Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Къде отиваш, охльо мой,
бясно от завой в завой?
Как иска за очите да те хване,
на поза "ох-ла" да пристане!
Ох, льо Бох, льо Бох, ох, ох!...
Бохальо, бухальо, охо-бох!
Теб бленуват във метох,
трудна гозба си във ТОХ.
Дори при доктор Охбо Лий
пак ли тъй ще те сърби?
А ти, читателю любезен,
що четеш така оплезен?
А, казваш, уж не си перверзен...
Нямам аз вина.
Все пак съм на пет-шеснайсе вина...
© Морис Лав Всички права запазени