28.09.2019 г., 21:43 ч.

Оня с големите топки 

  Поезия » Гражданска
329 1 3

Един бедняк видял обява: "Безплатен обяд".

Отишъл и си поръчал една пилешка супа.

А собственикът му казал: "Полагат ти се и три филии хляб.

И те са безплатни! Само после ще те надупя..."

 

 

Та тъй и ние се редим пред такива табели,

изящни реклами и не виждаме скритите клопки...

Усмихват се нежно прекрасни модели,

а зад тях се крие оня... с големите топки...

 

 

03.01.2015.

 

 

Георги Каменов 

 

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??