1.03.2024 г., 22:24 ч.

Opal 

  Поезия
106 0 0

My opal eyes gaze through this one dimension
But the disco ball sparks back at me
Branches through winter whispers in disguise
Leaves me paralyzed for the sake of my memory
And in my head, question after question
Like a never-ending parallel of conversations

Where answers never meet my expectations

© Кристиана Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??