5.08.2006 г., 0:25 ч.

Опи/т/вам се 

  Поезия
626 0 4

/акростишие/



Познах ли те в рисунката....
Или измислен,
Яви се, нежен, в слънчев стих

Очите ти са извор бистър
Тревожен ураган...

Люлеят пясък с вечна
Южняшка страст
Безумно тичат, но в порив тих
Осъмват ласкаво
В клепачите потрепващи
Тъй тъмно е...
А там, отвъд живеем грешните...

Тъй тъмно е....
И там все още си живеем – грешните...


28.07.2006 год.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??