11.11.2009 г., 22:40 ч.

Опит за автопортрет ;) 

  Поезия » Хумористична
680 1 7

Мила, усмихната, учтива

и съвсем мъничко приказлива :) ;)

такава съм и много себе си обичам,

винаги бързичко тичам,

по цяла вечер аз ви забавлявам,

но тъжна пак понякога оставам.

Не съдете ме тъй строго -

правя аз, каквото мога ! :)

 

 

 

 http://search.data.bg/ready/8179ec37fbb0b69239d4448a4efcb0ef

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??