13.10.2021 г., 14:00 ч.

Опит за речева̀ а̀кро-картина 

  Поезия » Акростихове
315 0 0

Златее ведър

Есенният минзухар —

На обич щедър

 

 

 

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??