1.09.2007 г., 16:39 ч.

ОПИТ ЗА СТИХ ПО ПЕСЕН 

  Поезия
712 0 11
Опит за стих по песента-Ostrov Nevezeniya

Искам да ви питам
за една сърна,
тя сама се скита
в цялата гора.
Тя сама се скита
в цялата гора,
искам да ви питам
за една сърна...

Хрупа си тревица
и пасе сено,
пие си водица,
няма си седло.
Пие си водица,
няма си седло
хрупа си тревица
и пасе сено.

Ала във гората
вълк се появил,
дебнел все сърната -
много гладен бил.
Дебнещ все сърната -
много гладен бил,
виещ из гората,
вълк се появил.

Де е днес сърната?
Вълците са сто.
Мътна е водата,
няма и сено...
Мътна е водата
няма и сено.
Де е днес сърната?
Вълците са сто...





© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??