12.09.2012 г., 9:34 ч.

Опитах се 

  Поезия
855 0 0

 

 

                      ОПИТАХ СЕ 

 

  1.Опитах се сърцето да излъжа,

      но май то мене изигра,

      сега без теб не може да издържа,

      повтаря ми, че ти не си лъжа! 

 

 

  2.Опитах се да кажа на звездите,

      че като сън е нашата любов,

      и щом погледна те в очите,

      аз чувам пак треперещия зов!

 

 

   3.Опитах и луната да накарам 

       да грее с цялата си мощ,

       да мога с теб аз да прекарам

       още една прекрасна нощ!

 

 

   4.Помолих облаците бели

       мислите по тебе да разсеят,

       те бяха благородно завидели  

       и палаво сега се смеят!

 

 

    5.Помолих и небето цялото да се отвори, 

        да погълне нашите мечти,

        от него с твоят глас ми отговори - 

        "СЪРЦЕТО ПОВЕЧЕ НЕДЕЙ ЛЪЖИ!"

© Цветелина Тренева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??