19.03.2007 г., 20:10 ч.

Опитах се... 

  Поезия
977 0 0
Опитах се да ти опиша онова,
което никой не е описал толкова време,
но на кого е нужно туй сега -
щом аз имам теб и ти имаш мене.

                 10.03.2007

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??