3.03.2006 г., 22:31 ч.

Опитах се да те забравя 

  Поезия
823 0 2
Отдавна ти от мен си тръгна,
а защо съм твоя и до днес.
Отдавна, а спомените не отлитат
и пусто е без теб...

Опитах да целувам чужди устни,
опитах да треперя в чуждите ръце.
Но безуспешен всеки опит
ми напомня, че само твое
е моето сърце...

Опитах да забравя твоите целувки,
но без тях устните ми ги боли.
Опитах да забравя твоите прегръдки,
но без тях адски студ кръжи..

Опитах да не те обичам,
но не бе съгласна моята душа.
Опитах да не ме вълнуваш,
а щом те видя тръпне ми платта...

И никого не мога да обичам,
така както те обичам теб.
Всички други да се тръгват
за всички сърцето ми е кубче лед...

След тебе просто няма нищо,
ни пролет, нито лято,
ни денем, нито вечер,
след тебе всичко ми е непознато...

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??