17.08.2007 г., 10:41 ч.

опитах се и успях... 

  Поезия
628 0 7

Страдах, обичах, мразех, горях,
    после всичко се свърши...
Тъжах месец-два, но накрая успях,
    болката не ме прекърши...
Сега по-силна съм от теб, разбери,
   любовта е всичко в света,
а не онази измама и
   сладки, но коварни неща...
Опитах се и успявам,
   силата в мене гори
и на никой друг не ще позволявам
   да ме принизи до пропастта,
в която от твойте игри
   сам-самичък пъхна се ти...

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??