Как може безобразие такова?
То горчи като отрова.
Що става в бостана обран?
Оправдаха виновните за София-Кардам!
И такива съдии "бранят" обществения ред.
Всички в тая държава е наред,
няма що, дайте на тоя съдия
букет с четен брой цветя!
© Георги Всички права запазени