За да усетиш залеза,
позволи му да те вземе.
Като докосване
пробягало в щрих,
написало се в стих.
Тогава залеза е пътуване.
В себе си. Надълбоко.
Опияняващ миг безвремие.
Поезия написана с любов.
© Ванко Българионъ Николов©° ®•Ⓥ
© Ванко Николов Всички права запазени
Блатодаря!