Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Тя беше...
и след любовната игра
се съгласи да ми разкаже
какво е усещането за една жена
безвремието, наречено оргазъм:
Усещаш в мъжките очи
усещаш това че си желана
усещаш опиянение наслада
от това че оргазмът наближава
след миг замлъкваш
тялото ти се сковава
да дишаш спираш
да виждаш и да чуваш
губиш контрол
светът го няма
забравяш коя си
къде си
с кого си
краката изтръпват
всичко е струна
бездна от светлина
прах и мрак
наоколо пада
неволно потрепване...
малка смърт
мощни спазми
златен дъжд
върховен пик изпращащ те в безкрая!
Рискувайки да ме линчува моят пол,
прекланям се пред вас, жени,
признавайки, че точно в този "миг"
по-висши същества сте от мъжете !
б.а. Най-красиво и одухотворено е лицето на жената след оргазъм!
© Петър Койчев Всички права запазени