Във тебе ще нахлува тази мисъл,
че се въртиш във кръг порочен,
щом съдбата ти е пак орисница..
а всичко от душата е започнало.
А всичко е любов, с която дишаш,
във нея няма никаква порочност,
изчисти от бездната си тази мисъл..
и събирай смелост... за да я прескочиш!