Орисана да съм жена,
аз следвам си съдбата тьй нелека,
с неосьществима, неугасваща мечта
да бъда мъж, с удивителност в релефа.
Дори си спомням, молила съм Бог,
пак в другия живот да бъда на земята,
но този път в облика на пич ''жесток'',
висок и снажен юначага.
А ако някой ден се сбъдне таз мечта,
веднага ще изпадна в луда радост
и поглед от огледалото не ще сваля,
любуваща се на разкошното си тяло.
Пък щом се стьмни, ще се облека,
на бар ще ида, за да се покажа
и на дамите сърцата до едно ще покоря,
оставяща мъжете да се маят.
© Ивето Всички права запазени