Огън в душата
Ръка в ръката
Ъгъл на самотата
Жар в сърцата
Искра между двама
Елегия или драма
Звезда в небето
Аритмия в сърцето
Тъгата на Луната
Ъгъл на небесата
Галя дъгата
Абсурдна е играта
Тихо е в нощта
Ангел отлетя...
© Ели Всички права запазени