14.06.2007 г., 16:50 ч.

Още само веднъж 

  Поезия
792 0 18
Тук съм - сред празни дихания
и чакам прегърнал нощта,
след всички сълзи и страдания -
във мен да се влееш с дъжда.

Изпълни ме отново със вяра
и отпивай ме - устните впила,
победи във душата ми звяра,
и върни ми отнетата сила!

Открадни ми сърцето от мрака!
Влез във него! След туй заключи!
Нека никога друга не чака -
само твоите красиви очи!

Ти си моята свята икона.
Ти си лъч светлина във безкрая.
Ти си моята черна Мадона.
Ти си пътя от Ада към Рая.

Тук съм в тъмното - вече умиращ.
Всеки пламък тъмата гаси.
И руши се света ми пулсиращ.
Още само веднъж... ме спаси!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??