8.03.2017 г., 16:06 ч.

Осми март 

  Поезия
347 0 0

8-ми март

 

Как, приятелю, би изглеждал изглеждал светът,
ако не съществуваше жената? –
ароматна, както ароматен е на розата цветът
и нямаше да съществуват любовта и красотата!

 

Жената си е, като нежно цвете,
за което си мечтаеш да е в твоите ръце,
днес наистина и се отблагодарете,
че топли с чувства вашето сърце!

 

Жената си е,като злато,
богатство, за което всеки мъж мечтае,
днес и подарете уважение богато
и букетът, който тайничко желае!

 

Жената си е, като скъпоценен камък,
безценен и истински желан,
днес и покажете любовният си пламък,
прегърнете я с целувка...нека да усети нежно мъжката ви длан!

 

Тя е,като храната...
като въздуха... като водата...
а без тях няма как да оживеем,
нека си признаем, че без жената...
ние мъжете нямаше и ден... да оцелеем!!!

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДАМИ!

© Димитър Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??