5.08.2007 г., 10:24 ч.

остани 

  Поезия
469 0 3
Как искам да протегна ръка и да те докосна...
да те прегърна...
да те задържа...
само една минута,
остани... не тръгвай...
остани...
съзла подир сълза,
боли ме моята душа,
сърцето ми се свива,
но аз така и не можах
да намеря сили да ти кажа "остани"...
как ми се иска с теб
да тръгна аз сега...
остани... само една минута... остани...

© Мария Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??