9.10.2006 г., 11:56 ч.

Остани с мен 

  Поезия
1282 0 9
Какво различно мога да ти дам
от това което вече имаш
В Душата е останал само мрак
а в очите си ти слънце имаш

С какво ли мога да те задържа
Скъпи са билетите за Рая
А преди при мен да дойдеш ти
Ограбиха мечтите ми безкрайни

Какво останало е днес в мен
Дори звезди в очите нямам
Отдавна някой някога ги загаси
Остани с мен,
макар че нищо в замяна нямам

© Десислава Панчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??