4.12.2006 г., 1:00 ч.

остани със мен,не тръгвай.... 

  Поезия
2517 0 2
остани със мен,
не тръгвай
във нощта,
че пусно и студено
е без тебе тук,сега...
остани при мене,
прегърни ме,
не казвай думичка дори,
но покажи ми че със мене
искаш да си ти..
остани при мене,
моя истинска любов,
че без тебе сърцето се къса,
а душата е раздирана от моя зов...
не тръгвай,
ти в нощта
моля ти се..
остани...
знам, че искаш да си с мене,
че искам да съм с тебе знаеш ти...
не тръгвай,
остани при мен,
само прегърни ме,
та на мен това ми стига,
моля те, гушни ме...
покажи ми любовта си, аз
ще я приема,
дори след болката горчива,
готова съм риска да поема...
моля те,
не тръгвай във нощта,
не си отивай като сянка във гора...
остани при мене, моето момче,
позволи ми да покажа,
колко те обича моето сърце...
...просто позволи ми...

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??