3.06.2006 г., 14:22 ч.

остави го 

  Поезия
857 0 1

ТОЙ НЕ ТЕ ОБИЧА!
Стига го обича ти!
Спри да мислиш все за него!
Спри да питаш как е!
Спри да страдаш!
НЕ Е ДОСТОЕН ТОЙ ЗА ЛЮБОВТА ТИ!

Ти дари му всичко,
а той не даде нищо във замяна.
Ти бори се със всички заради него,
а той не щял промяна.
Имал си граден затвор и щастлив си бил в него.
Е, щом така е, остави го там!
Нека стои си!
И дано някой ден сам прости си.

Щом не вярва в теб и  в любовта,
щом не се опълчва, а се примирява,
щом не престава да те наранява.
Повярвай ми -
ТОЙ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА!!!

Остави го!
По пътя сам да си върви.
Избрания живот да си живее.
И за любовта изгубена вечно да копнее.
 

 

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??