5.10.2006 г., 21:31 ч.

Остави ме без думи 

  Поезия
841 1 3
Остави ме без думи, как да ти кажа сега, какво мисля или с какво не съм съгласен, ти не ми оставяш избор, просто трябва да се примиря!!! Да съм послушен и смирен, нима друго ми остава?! Обичам те от все сърце, поне това за тебе ще направя!!!

© Момчил Минков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??