21.09.2007 г., 16:22 ч.

Островът на любовта 

  Поезия
1023 0 40
Чака го!
Времето е спряло.
Стрелките са замръзнали
и спят.
Липсва й!
Сърцето е замряло
объркано
и бие във несвяст.

В очите й
сълза голяма,
събрала спомени,
мечти,
да се изплаче чака
без измама,
да отмие болката
от празните й дни.

Само погледът
искрящ в очите,
пълните с любов
ръце,
пламъкът горящ
в гърдите,
чакането нейно
ще възпре.

И срещата
не ще е драма,
илюзия и сън
в нощта,
а сливане духовно,
Рай за двама
на острова
на Любовта!

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??