25.11.2006 г., 11:43 ч.

От днес нататък 

  Поезия
588 0 5

От днес нататък с теб ще живея.
Независимо от всичко и всички.
Никой няма да ме спре да копнея.
Ще бъда волна като всички птички.
От днес нататък няма да се страхувам.
Ако нощта ненадейно ме връхлети.
Ще ти се обадя - няма да тъгувам.
Защото знам - ще дойдеш ти.
От днес нататък спирам да се притеснявам
за незначителни неща.
Ще бъда горда - няма да страдам.
Ще бъда силна жена.
От днес нататък аз ще те целувам.
Няма да се боя от човешките наслади.
Кога ще живеем?
Ако не сега - когато сме млади!
От днес нататък обещавам
да те гледам с искрени очи.
Ще се постарая...
в тях любовта да искри.
От днес нататък всичко се променя.
За теб, за мен, за нас.
От днес нататък аз за своята любов ще споделям...
ако трябва на целия свят.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??