7.08.2016 г., 10:27 ч.

От днес съм чисто нов 

  Поезия
586 1 3

Телефонния номер си смених,
адреса сменям си от утре също.
От днес съм друг съвсем човек. 
Лесно да си тръгвам стана ми
присъщо.
От днес съм сам на себе си 
най-ближния 
и обичам се, тъй, както никого
преди не съм.
От днес съм нищо общо със предишния,
когото, ще разказваш, 
че виждала си сякаш някога насън.
Рождения си ден променям също. 
Днес отново сякаш се родих.
Лесно да си тръгвам, казах,
стана ми присъщо.
Живота си днес в един-единствен 
куфар грижливо подредих.
Телефонът на абоната е от днес
изключен, а той самият пътува
в измислени от него си пространства.
На стария адрес, зад тежката врата
животът ми предишен е заключен.
Не идвай! Нямам вече време за 
ограбващи ме запознанства.

От днес подбирам в речника

си само думи, които се римуват

със любов.

От днес, разбирай, съм чисто нов. 
Празнувам днес рождения си ден.
Чао!
От днес ме няма. 
От днес съм сякаш прероден. :)

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??