15.08.2005 г., 0:06 ч.

От есента е … 

  Поезия
769 0 2
Буден бе квартала и отвън се чуваха
звуците почукали за подслон при нас.
Някъде се смееха,някъде танцуваха,
радиото шепнеше със сладникав джаз.

Своите светкавици пускаха трамваите,
облаци цигарени пъплеха над нас
и мълчахме дълго сам сами във стаята,
в този късен, хладен , полунощен час.
....
Есента застана помежду ни!
Как така се случи? Изведнъж
между устните няма даже думи
между устните ни има само дъжд.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??