7.03.2012 г., 12:34 ч.  

От името на мутрите 

  Поезия » Гражданска
444 0 0

"Мафията задкулисно държавата контролира,

ние се обогатваме за чужда сметка с измама.

Всеки от нас за собствените ви пари напира,

от пороци, що използваме, често идва драма!

Примерно убиваме един със свръхдоза хероин,

проститутка наша заразява друг със СПИН,

колко народ от алкохола ни менте си отиде...

Очевидно никой на тях не може да им завиди!

Само да внимаваме народът съвсем да не измре,

не, че ни пука, но тъй и нашият "бизнес" ще спре!"

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??