1.05.2006 г., 19:07 ч.

От кокво се нуждае човек? 

  Поезия
762 0 1
От какво един човек се нуждае?
Отговора на този въпрос никой не знае.
Всеки има различно желание,
всеки иска да предаде своето послание.
Хората променят желанията си, като на шега,
просто, найвно, ей така.
Хей, хора, живота е кратък,
всеки иска да остави свой отпечатък.
Но как? Непостоянни са вашите желания...
Веднъж искате да пробиете със знания,
след това се появява друга мечта...
Не, сперете, веднага!
Така пропадате надолу, вместо нагоре да отивате.
След това ръцете си с всякакви оправдания измивате!
 Угодия за вас няма,
просто спрете тъй бързо да сменяте вашите желания!

© Злобка Злобкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??