6.10.2007 г., 11:33 ч.

От любов... 

  Поезия
749 0 4

Гледам те
и с поглед целувам твоето лице.
И кожата ми нежна
попива всяка сладка ласка.
Искам да ти кажа много,
а немея.
От любов цялата треперя!

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??