27.10.2009 г., 12:28 ч.

От сърцето 

  Поезия
659 0 3

В онази нощ,
на онази пейка.
Бяхме двама,
бяхме близки!

Казахме си много.
Изричахме го бавно,
гледахме се дълго,
прегръщахме се плавно!

В онзи поглед.
На онази среща,
бяхме двама,
бяхме други!

Целувахме се страстно,
сякаш за последно.
Прегръщахме се бавно,
а сякаш мигновено!

Гледах те в очите
и виждах любовта ти.
Слушах те с ушите,
не разбирах мисълта ти!

Казваше ''Тръгни си ',
''Не съм за любовта ти''.
 А с поглед "Остани си'',
''Изгарям за страстта ти''!

Молеше и искаше
разбиране от мен.
Молеше, очакваше
да е леко и на мен!

Сърцето ми кървеше
от думите тежки,
душата ми линееше
от многото грешки!

© Яна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това е лично мое .. Не съм го копирала от никаде ..
  • Жалко само че не е лично твое Това беше първото ми творение..не е изцяло копирано...някой неща си отрязала. Не е редно да публикуваш от чуждо име....ако исках сама щях да го направя.
  • Чудесно,хареса ми много!
Предложения
: ??:??