9.08.2007 г., 23:04 ч.

От тебе дишам 

  Поезия
687 0 11
От тебе дишам, като бебе,
свързано със пъпна връв,
внимавай само да не скъсаш
единствената тънка стръв!
Със толкоз труд я аз оплитах,
със толкоз нежност я градих,
че само малко да залитнеш,
сърцето ми ще раздвоиш!
А щом с пол'вин сърце остана,
каква любов ще ни крепи?
Безжалостно е и измама
пол'вин любов да си делим!
От тебе дишам, като бебе,
не спирай кислорода мой.
Обичам те, но ако сбъркаш,
разбит ще е живота твой!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??