10.07.2007 г., 9:04 ч.

От възбуда да плача! 

  Поезия
1328 0 3
И тази нощ страстно люби ме,
изпивай ме жадно с очи,
с устни нежно рани ме,
нека усетя как сладко боли.

С устни превземай моето тяло,
нека изтръпна до лудост сега,
за ласки безбройни е то зажаднялo,
надигай до пръсване в мене страстта.

Безспирно да стена в твойте ръце,
нежно да шепна: "Не спирай!",
да усещам как бие твойто сърце,
с огнени капчици пот ме заливай.

Парче по парче разтопи ме,
целувай навсякъде ти,
с пръсти палаво ти обходи ме,
от възбуда да плача дори.

Накрая, щом всичко приключи,
до мен цяла нощ остани,
щом слънцето с лъчи те погали,
с целувка ме ти събуди!!!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??